Nopeaa, vaivatonta ja monipuolista kierrätystä. Me tiedämme mitä teemme. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta romun kierrätys olisi teille helpompaa. Romu kulkee noutaen tai rahdilla, tai voit toimittaa sen meille käsittelylaitokselle.

www.katmetal.fi

Kaikki mitä autoihin tarvitset.

www.lemppa.fi

Hinauspalvelumme hoitaa henkilö-, paketti- ja kuorma-autojen hinaukset vaivattomasti. Hinaus luotettavasti aluella Helsinki, Vantaa, koko pääkaupunkiseutu sekä Lahti ja Päijät-häme
013 Graphicsin henkilöstöllä on yli 20 vuoden kokemus suunnittelu-, taitto- ja painoalalta, graafikot on suorittanut Viron Kauppakorkeakoulu Mainorissa graafisen suunnittelun tutkinnon.

Tarjoamme asiakkaillemme konsultointia ja apua paino- ja muiden mainosalan tuotteiden valmistuksessa, tai vaikka "avaimet käteen" ratkaisuna huolehdimme siitä, että asiakkaan ideasta saa mutkattomasti valmis tuote.

Tapahtumajärjestäjä vailla vertaa!

http://www.radalle.com

X Promotions on modernin ajan autourheilutapahtumien toimija, jolta löytyy toimiva ratkaisu lähes mihin tahansa asiaan. Me haluamme tehdä asiat luotettavasti, tehokkaasti, asiakaslähtöisesti ja näyttävästi. Meille laatu on aina tärkeää. Jos haluat tehdä maailmassa muutoksen parempaan, ota meidät mukaan projektiin!X Promotions - A vision of a better future!


http://www.xpromotions.fi

4x4 Parts on vuonna 2007 harrastuksen pohjalta perustettu maastoautotarvikkeisiin keskittynyt perheyritys, jonka toiminta perustuu monipuoliseen maastoautoilun ammattitaitoon, osaamiseen ja tarvikekauppaan. Yrityksen toiminnasta vastaa Jarno Halme. Alun perin yrityksen toiminta alkoi satunnaisilla tarvikekaupoilla, mutta asiakkaiden sekä kysynnän lisääntyessä harrastuksesta lähtenyt toiminta on kasvanut pikkuhiljaa nykyiseen mittaansa. Kysynnän myötä valikoima on laajentunut nykyään myös renkaisiin ja vanteisiin ja merkkivalikoima on laaja kattaen lähes kaikki maastoautomerkit. Yrityksen toimintaperiaatteina on laaja valikoima laadukkaita ja kysyttyjä tuotteita, hyvä ja asiantunteva asiakaspalvelu, nopeat toimitukset ja asiakaslupauksissa pysyminen. Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä toimintaperiaatteistamme. Tarjoamme asiakkaalle asiantuntevaa palvelua maasturiasioissa sekä panostamme tuoteinformaatioon ja tuotevalikoimaan.